I lešinari pederi

Nakon pingvina sa homoseksualnim sklonostima evo i kratke priče o dva Grifona, Jahudu i Daišiku, doskora nastanjenim u Jerusalimskom vrtu (gde ćeš gore) sa sličnom “naklonošću” ka istom polu. Naime, CNN je sada davne 1999. pisao o ovom “čudnom” paru lešinara Grifona koji “nesebično” pomaže u programu očuvanja sopstvene vrste. Čuvari su primetili da su Jahud i Daišik izgradili zajedničko gnezdo i da uporno pokušavaju da se međusobno pare suprotno zakonima prirode, a na zgražavanje konzervativnih jevrejskih krugova koji svoju decu dovode u Jerusalimski ZOO vrt. Probe radi u gnezdo “čudnih” Grifona podmetnuto je jaje iste vrste, prvo plastično a zatim i ono “pravo” iz inkubatora. Na iznenađenje, a možda i ne, stručnjaka vrta Jahud i Dašik su se odgovorno prihvatili brige o jajetu a kasnije i o piletu Grifona, kao i o još dve generacije koje su kasnije “izlegli” “najbolji roditelji na Svetu” – prema tvrdnjama samih čuvara.

Nakon godina zajedničkog života, na radost “šire konzervativne zajednice”, par je rastavljen pre godinu dana kada je Daišik “odabrao” ženku Grifona, “šutnuo” Jahuda i preselio se u Ramat Gan Zoo centar u okolini Tel-Aviva. Ostavljeni Jahud je uskoro počeo da pokazuje sve znake “depresije” (snuždenost, odbijanje hrane) karakteristične za napuštenog “ljubavnika” ali je nekako baš s’ Valentinova i Jahud “našao” svoju sreću. Kako piše izraelski Haaretz, prvi “oficijelni” kontakt jahuda sa ženkom Grifona napravljen je baš tih dana. Pošto uprava Zoo vrta nema nameru da ponavlja eksperiment čini se da je stavljena tačka na priču o homoseksualnom paru koji je postao simbol jevrejske “gay” zajednice.

Na drugoj strani Sveta, u Moskvi, u gotovo isto vreme je “sa najvišeg mesta” ponovo zabranjena “gay” parada u najavi. Predstavnik za štampu gradonačelnika Moskve, Jurija Luškova, izjavio je, komentarišući najavu homoseksualaca da planiraju veliko okupljanje na centralnim moskovskim ulicama, da bi takva parada izazvala “bes građana i vređala njihova verska i moralna osećanja”. Čak je i sam Jurij Luškov morao da “pripreti” da će svi pokušaji bilo kakve organizacije takvog okupljanja biti “blagovremeno i efikasno sprečeni” šta god to značilo. O ovome, kao i pozadini celog “sukoba”, strpite se do sutra … ionako sam preterao za danas.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.