Trčim, letim, pevam, zevam

Pli-pli-plip-pa-plip … SMS … pošiljalac BoTa, lično … jebote mora da je nešto važno kad je “šef” rešio da prekrši izbornu šutnju i obrati se vaskolikom stranačkom pučanstvu bez obzira na neplaćenu članarinu.

Sutra su izbori. Nema popravnog. Za pobedu nam treba svaki glas. Pronađi još jedan glas za sigurnu budućnost! Izbor za bolji život-Boris Tadić! Odjava 0din STOPna2628

Čitam, jasno mi je da je važno … jopet, naivan sam, ne razumem najbolje, čitam ponovo i ponovo i ponovo … i tako … shvatio sam … jedva, rečenicu po rečenicu!

Sutra su izbori – zadubljen u knjige propustio da primetim da se primakao Đurđevdan – ‘ebeš slavu izbori se računaju to mi je jasno, i ovi sutra i oni za 15 dana.

Nema popravnog – normalno da nema kad se četiri godine lenčarilo pa kampanjski prionulo na pripreme zadnjih mesec dana. Premda, koliko se razumem ti BoTa još i imaš šanse za 15 dana – zar ne ?

Za pobedu nam treba svaki glas – moj “nam” vala ne treba – kad mi četiri godine ne otpisa na pismeno šta si pa sad zapeo treba pa treba ?!?

Pronađi još jedan glas za sigurnu budućnost – ma i dva ako treba – jedan u zamenu, jedan što vidim da ti treba, al’ gde sad da ih nađem u zadnji čas ? Koga god da pitam, reći će ili “živim gore nego pre četiri godine” ili “ne dam, pobeleo sam od muke, ne dam i tačka”. BoTa izvini, ne mogu, razumi me, sramota me da pitam, daleko bilo, još da ostanem bez ovo malo prijatelja što imam.

Izbor za bolji život-Boris Tadić – sličan slogan bio i prošli put pa se bolji život izgleda “obistinio” samo za Mango, Kivi, Zaru i Bananu

Odjava 0din STOPna2628 – jeste džabe, al’ kad bolje razmislim – ako se odjavim – kako da prekratim vreme do drugog kruga ?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.