Sad malo ja vas da gledam

Pli-pli-plip-pa-plip … SMS … pošiljalac ponovo BoTa lično … pratim procente izlaznosti pa mi je odmah jasno zašto se “šef” u 6 po podne rešio da ponovo prekrši izbornu šutnju i obrati se vaskolikom stranačkom pučanstvu bez obzira na neplaćenu članarinu. … sa izlaznošću na 53-57 odsto vlast u Srbiji zajahaće dvojac bez kormilara Nikolić-Vučić.

Gubimo izbore ako se ovaj trend nastavi. SNS na crnim mestima izveo duplo više ljudi! Hitno izvodiite ljude, malo je vremena ostalo.Odjava, STOP na 2628

Gubimo izbore ako se ovaj trend nastavi – frka jasno, jasno mi je i koji trend je  u pitanju ali sumnjam da novo članstvo koje si navukao u prethodnim godinama što zbog posla što zbog lične sujete razume o čemu se radi … mora to jasnije.

SNS na crnim mestima izveo duplo više ljudi! – za neupućene crna mesta su ona na kojima SNS dobija kakvu god pipirevku druge stranke da odigraju za glasače. Prevedeno, SNS na ovim,a Boga mi i drugde, mestima ima aktiviste i glasače sa duplo jačim motivima.

Hitno izvodiite ljude, malo je vremena ostalo – sa ovim procentima izlaznosti jasno je i meni koliko je vremena ostalo, jebiga BoTa, juče si tražio jedan-dva glasa sad ni sam ne znaš koliko ti treba – da ponovim –  izvini, ne mogu, razumi me, sramota me i da pitam, daleko bilo, još da ostanem bez ovo malo prijatelja što imam. Prijateljski savet – ako ti Đilas dozvoli – posveti naredne četiri godine radu na stranačkoj organizaciji, reizboru ljudi koji predstavljaju stranku, otvori se za nove ideje … probaj, rezultat neće izostati!

Odjava, STOP na 2628 – vidim više nije džabe k’o juče– biće da stižu računi iz kampanje na naplatu


Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.