Prva haška beba

Da ne dolaze samo loše vesti iz Haga pobrinuo se niko drugi do “ponosni” đeneral Nebojša Pavković predvodnik “pobedničkog” pohoda protiv NATO armade. Naime u junu prošle godine dok je “dobrovoljno” boravio u pritvorskoj jedinici haškog Tribunala đeneralu je bilo dozvoljeno da primi posetu svoje, pete po redu, supruge Maje. 26-ogodišnja Maja tom prilikom uspela je da đenerala, dobrano zašlog u šestu deceniju života, privoli na “ljubavnu” egzibiciju (egzibicija nego šta – uostalom vidi sliku) kojom prilikom je začeta i prva haška beba doneta na svet ovih dana u Beogradu. Zanimljivost je da se istog dana porodila i Pavkovićeva kćerka te je “ponosni vojnik” Nebojša istoga dana postao otac i deda (kao u nekoj ljigavoj incestuoznoj komediji) dvema devojčicama.

Sad još samo da se neko od ovih pre-i-post miloševićevskih “patriota” ne doseti da priupita đenerala kako mu je to bilo do seksa i “egzibicija” u ćeliji “zločinačkog” Tribunala gde je, jelte, otišao da “istinom” odbrani Srbiju i narod a ne da se (za)jebava i slabi sopstvenu odbranu. Stvarno, kad se samo setim kako je đeneral kukao i prenemagao uz zdušnu pomoć porodice i srpske Vlade prosto se i ja pitam kako si mogao Pavkoviću?

2 thoughts on “Prva haška beba

  1. Lik,
    A ti kako ide sa zaradom ? osim sto guras nosinu u svaciju guzinu.Nema pajaa decko nema a ovaj blog jel ovo radis za DZ inace DZ je zanimljivo slovo i popularno u SR

  2. Mislite li da je taj starac sposoban da napravi ili to prave neki drugi a on priznaje ko svoje..marketing braco cini cuda!
    Jel bese on imao frke sa prostatom!?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.