Ono kad hoće – hoće!

Čuli ste sigurno za pijanog 16-ogodišnjaka koji je neposredno nakon ceremonije svečanog otvaranja nove železničke stanice u Berlinu nožem, nasumice, izbo gotovo 30 ljudi. Ništa naročito, mladić (sad ESHALON hvata zalet!) se zapio pa krenuo da se “igra” nožem (sad ESHALON već opasno fercera!). Obesna igra nožem trajala je kojih 10-ak minuta, povređeno je nekih 30 posetilaca, od gotovo pola miliona prisutnih, od kojih je u bolnici zadržano 15 njih sa povredama koje su okarakterisane kao “ozbiljne”. Procentualno, gledano prema broju posetilaca, ova se “igra” može nazvati manjim incidentom da nije činjenice koja je danas izašla na videlo.

Naime, ispostavilo se da je jedan od povređenih zaražen HIV virusom pa su svi povređeni, na preporuku lekara, započeli sa prijemom prventivne terapije ne bi li se smanjio rizik da neko od njih bude zaražen jer “obesni” mladić nije vodio računa (nije sterilisao sečivo pri promeni žrtava) o tome da živi u Svetu u kome je virus HIV deo svakodnevnog života.

2 thoughts on “Ono kad hoće – hoće!

  1. Dobra ti fora ovo za ESHALON 🙂
    Cuo sam da je u Beogradu vidjen mladic sa djevojkom, cija se baba prezivala Karadzic… Mladic je, kako kazu, odrastao u Bosni, ali sada zivi u Beogradu sa svojom djevojkom i oboje su izjavili da im se nimalo ne svidja to sto radi Al Qaeda…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.