Čuvaj se virusa

Ono da su kompjuterski virusi opasni po “zdravlje” računara i posredno po psihološku stabilnost povezanih lica odavno je poznato. Samozvani javni radiodifuzni servis Srbije rešio je da srbskom narodu prikaže da sve to i ne mora da bude samo tako. Mogu računari i da ubijaju ljude te je shodno tome za srblje bolje da i dalje žive u “zlatnom” XIX veku no da se bakću kojekavim modernim sokoćalima.

Uostalom pogledajte sami …

FATALNA GREŠKA (FATAL ERROR)
RTS 1, 01.00

Doktor Nik Boldvin iz Hitne pomoći i vojni istražilac dr Samanta Karte istražuju brojne slučajeve brze i iznenadne smrti mnogih ljudi raznih profesija kojima je zajedničko samo to da su poslednje trenutke svoga života proveli sedeći za računarom. Najzad, shvataju da se najverovatnije radi o kompjuterskom virusu koji prelazi na ljude. Istraga vodi do Hendersona, glavnog programera velike kompanije za telekomunikacije …
Režija: Armando Mastrojani. Igraju: Antonio Sabato junior, Robert Vagner, Malkolm Stjuart, Dženin Tarner …

Dopuna: Sad tek vidim da sam ovaj film već jednom najavio u oktobru prošle godine – emitovan je tada na Hallmark kanalu – ali “radnja” je tako intrigantna pa ne smeta ni ova druga najava.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.