Bogati za bogate

Glumačka podela izgleda O.K. ali ko je tu bogat, ko siromašan, ko s kim, kako … pogledajte večeras na Pinku. Usput i jedan biser sa ART TV-a.

KRV I VINO
TV Pink, 22.00 i 02.15

Aleks Gejts je bogati distributer vina za bogate sa Floride. Njegov poriv za luksuzom i zadovoljstvima izvan braka mu je pojeo svu zaradu kao i zarade njegove supruge Suzan i otuđenog posinka Džejsona. Želeći da nastavi lagodan život, Aleks planira da ukrade dijamantsku ogrlicu od svog klijenta uvodeći u igru vrhunskog obijača sefova Viktora. Aleksova ljubavnica Gabrijela, dadilja u kući njegovog klijenta, nevoljni je pomagač u krađi. Međutim, pravi zaplet nastaje tek kada Džejson počne da se nabacuje Gabrijeli ne znajući za njenu vezu sa poočimom….
Igraju: Džek Nikolson, Majkl Kejn, Džudi Dejvis, Dženifer Lopez, Stefan Dorf…. Reditelj: Bob Rafaelson. Muzika: Majkl Lorenc.

DŽO JE ZAO PREMA DŽOZEFINI
Art TV, 22.30

Nespretna devojka žudi za Džoom, zgodnim zaposlenim momkom iz komšiluka. Džo zloupotrebljava njena osećanja i stalno je ponižava. To ga čini još privlačnijim za nju. Pametna, ali naivna, Džozefina ne odustaje.
Režija: Piter Velington. Igraju: Sara Poli, Don Mekelar i Vineta Storms.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.