Baš, najave za filmove

TAMNOCRVENI
RTS 3, 17.00
Američki film, snimljen 1994. godine, govori o devojci koja je sasvim slučajno inficirana supstancom vanzemljaskog porekla koju su naučnici nazvali “tamnocrveni”. Zbog toga počinje borba za uništenje ovog “čudnog vanzemaljca”…

PRINCEZA I RATNIK
HRT 1, 23.55
Mlada bolničarka Sisi živi usamljenim i povučenim životom, u potpunosti posvećena svojim pacijentima u Klinici za mentalne bolesnike… Njen prvi susret sa lutalicom i bivšim vojnikom Bodom, ostaviće dubok trag u njihovim životima. Bodo izaziva nesreću u kojoj Sisi ostaje zarobljena ispod kamiona. On joj pruža prvu pomoć i opčinjena Sisi počinje da se pita da li je to čovek iz njenih snova.

OVDE NA ZEMLJI
RTS 1, 00.15
U ovoj romantičnoj drami Marka Piznarskog, jedan mladi čovek mora da donese nekoliko teških odluka kada shvati da njegova devojka neće još dugo živeti. Keli (Kris Klajn) i Samanta (Lili Sobieski) provode letnji raspust u iščekivanju polaska na koledž. Upoznaju se kada Keli u trci sa njenim dečkom Džasperom, uništi restoran Samantine majke. Iako potiču iz različitih društvenih slojeva i nemaju mnogo zajedničkog, njih dvoje se zaljubljuju. Kada sazna da Samanta, praktično, nema budućnost, Keli mora da odluči da li će ostati pored devojke koju voli, ili će ispoštovati očevu odluku i otići na koledž.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.