Usamljeni ste?

Nema problema ako se kojim slučajem zateknete u Japanu. Za sitnicu od kojih U.S. $300 moći ćete sebi da priuštite igračku na slici. Ma ne nije kuhinjski mikser koji razbija tišinu hotelske sobe, za to služe jeftiniji MP3 plejeri, u pitanju je prvi pravi muški “vibrator”. Za spomenutih $300 dobijate i par dodataka pa volj” Vam spreda volj” Vam od zada – za svakog “muškarca” po sopstvenom izboru. Nažalost nema adapter za automobil, ali, Bože moj, nekako će se vozači već i sami snaći sad kad nema više upotrebe “mobilnog” tokom vožnje.

Sada više nemate opravdanja da ne uživate u dobrom (robotskom) seksu čak i tokom onih dana. Nema opravdanja ni da svom tinejdžeru ponovo solite pamet pričama o leptirima i bubicama , kucama i macama, ili o slepoći izazvanoj od previše masturbiranja. Prosto rečeno nemate više opravdanja da ne uživate.

Ovu “lutkicu” od robota nikada ne zaboli glava, ne štuca jednom mesečno tokom “onih” dana, ne priča, ništa ne pita, ne ume da kuva i neće da pere ali što zna da …

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.