Kad poklon poludi

60-godišnja australijanka nađena je mrtva prošle subote na svom ranču u okolini grada Mičel u australijskoj pokrajini Kvinslend. Nakon izvršenog uviđaja policija je kratko saopštila da je ubica identifikovan a način ubistva razjašnjen (premda ne i sasvim jasan o.a.). Naime, krivcem je oglašen mužjak kamile kojeg je starica dobila u martu ove godine za svoj 60-ti rođendan. Tokom bliskog susreta sa svojom vlasnicom, koji policijsko saopštenje opisuje kao “igru sa mogućim seksualnim prizvukom” a stručnjaci kao nagonom za parenje, kamila stara 10 meseci i teška preko 150 kilograma je nesrećnu ženu oborila na zemlju i najahala što za posledicu imalo smrt starice.

O sudbini kamile – poklona ubice – odlučiće “ožalošćeni” suprug čiji je jedini komentar bio kako je pokojnica “gajila ljubav prema egzotičnim ljubimcima” … a kako joj je ta ljubav uzvraćena!

2 thoughts on “Kad poklon poludi

  1. Ovo sam slučajno zakačio na kajronu BBC-a, malo procunjao po Netu i … i inače me od detinjstva fasciniraju ovakve i slične crno-humorne zgode ljudskog roda, ponekad i bliskih mu srodnika … najviše me privlače gotovo beskonačne mogućnosti “masnih” i inih komentara na događaj ali ipak vodim računa da ne preteram … mada ponekad, u društvu, uz čašicu … 😉

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.