Deset pitanja za Borisa

Deset pitanja na koja samo Boris Tadić zna odgovore

1. Gospodine Predsedniče postoji li pitanje na koje nemate odgovor i problem za koji nemate rešenje ? (politički korektno)
1.a Dokle bre misliš u sve da se mešaš ? (srpski)
2. Šta vas sprečava da date konačne odgovore na pitanja nastanka Univerzuma i života na Zemlji – nedostatak vremena ili loši savetnici za odnose s’ javnošću ?
3. Da li se pripremaju amandmani na Ustav Srbije koji predviđaju da se funkcija Predsednika obavlja doživotno, da svakog sledećeg bira Dalaj Lama lično, da Dalaj Lama u nedostatku boljeg kandidata može za Predsednika da imenuje astralnu projekciju prethodnika na funkciji ?
4. Ko je ubio Kenedija, jesu li Hitler i Staljin stvarno bili toliko loši, ko je uistinu bio Josip Broz a.k.a. TiTo ? (jeste više pitanja ali čovečanstvo i stariji građani Srbije bi sigurno voleli da čuju “pravi” odgovor)
5. Jel’ istina što priča ovaj Krckobabić da će penzije smanjiti samo preko njega mrtvog ? Šta ako čovek, ne daj Bože, umre ? (ovo mi uvalila majka-penzionerka, sorry)
6. Zašto Coca Cola u Srbiji nema isti ukus kao u drugim zemljama Sveta ? (pijem samo Pepsi Max “iz principa” al’ kako deci da objasnim)
7. Ko su vam omiljeni proizvođači garderobe, solarijuma, ogledalaca, kremica, češljića – aaa ? (znam da je Mišković ekskluzivni uvoznik ali kako odabrati dobitnu kombinaciju)
8. Da li ste prilikom predavanja kandidature za EU šveđane pitali da vam preporuče Nobela koji bi vama pristajao te za mišljenje koliko vam “fali” do Nobelove nagrade (ako je “tamnoputom” Obami trebalo godinu dana …) ?
9. Šta bi Mi bez Vas (Vi znam da možete i bez Nas) ?

Deseto pitanje dopiši po nahođenju …

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.