Ajd sad ponovo

Nema više smisla da se izvinjavam što je ovaj blog zapušten – nema opravdanja. Trebalo mi je, sad vidim, 4 meseca da se konačno organizujem i postavim solidan blog skript pošto nije bilo vremena da napišem svoj. Sad predstoji mukotrpno redovno javljanje.
Od novina, pored novog izgleda, tu su sada fotografije i kategorije. Svečano obećavam da ću čim nađem vremena okačiti slike uz zapise.

Koristim priliku da predložim da se jedan sat skrati na 50 minuta i da dan traje 28 sati – znate li šta sve od propuštenog možemo da nadoknadimo u ta 4 sata, ihhaaa …

Kategorije – izdvojio bih tri za koje se nadam da ću imati vremena da ih redovno osvežavam, a koje su bar meni zanimljive. Pored neizbežne Politike, tu su izvodi iz TV programa (fascinantne najave filmova), kao i potpuno nova kategorija Amway.
Naime, moja supruga se krajem prošle godine ubacila u tzv. Mrežu 21 (Network 21) deo Amway/Quixtar MLM-a. Naravno sve to ne bi bilo strašno da u tom poslu ima bar delić zarade i uspeha od onih silnih obećanja i bajki koji se nude novim “biznismenima”. Naprotiv … ali o tome u novoj Amway kategoriji.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.