Bjaži bre Tarot Milane!

Izgleda da je danas objavljena preporuka RRA glede emisija koje se bave “proricanjem sudbine” prošla nezapaženo pored javnog oglasa iste agencije za dodelu frekvencija regionalnim i lokalnim TV i radio stanicama. Na žalost nemam uz sebe današnji primerak Politike pa zato ukratko, po sećanju. RRA preporučuje (pazite na terminologiju!) svim emiterima da prestanu sa emitovanjem specijalizovanih programa koji se bave “proricanjem sudbine” poput tarota i horoskopa jer, prema oceni RRA, sadržaj ovih emisija se može podvesti pod kršenje Zakona o oglašavanju posebno u članu 6. gde stoji da “Oglasnom porukom ne može da se zloupotrebljava poverenje, odnos zavisnosti ili privrženosti, lakovernost, nedostatak iskustva ili znanja i sujeverje primalaca oglasne poruke.“. RRA je iskoristila prostor u istom oglasu da emitere upozori kako je zabranjeno i emitovanje pristiglih SMS poruka gledalaca preko celog ekrana (tzv. četovanje iliti pričaonice) već da se takve poruke mogu emitovati jedino u formi kajrona tj. “trčećih slova“, kako stoji u saopštenju, na dnu ili vrhu ekrana.

Zato večeras pred ekran da zabeležite jedno od poslednjih pojavljivanja autentičnog srpskog junaka informacione revolucije Tarot Milana! Ko zna, kako je krenulo možda ćemo uskoro biti primorani da o sopstvenoj budućnosti sami razmišljamo … pu, pu, pu .. daleko bilo da ne čuje Zlo!

10 thoughts on “Bjaži bre Tarot Milane!

  1. Mislila sam da se Milan samo zeza. A onda sam negde slucajno naletela na njegov blog i vise nisam sigurna. Zaboravila link do bloga 🙁 Ali lako se nadje kad se googluje njegovo ime. Zaboravila njegovo prezime 🙁

  2. Milan je pravi Car!Svi negativni komentari su od malogradjana i ogranicenih ljudi.Ko je pametan shvatice,i sve mu je jasno

  3. Arandjelovacko Udruzenje gradjana “NASI“ oteralo je Milana tarota sa televizije Sumadija. Intervenisalaje i milicija, ali kreten od tada vise ne dolazi!

  4. Pored toga sto svi misle da se “tarot“ zeza, ovo je ozbiljan problem, sta je sledece sto ce da nam dovode na tv, sataniste da kolju!

  5. ta njegova Zlatna Zora je sinkretisticka sekta ukucajte sekte zlatna zora i sve ce te da nadjete
    nije to samo tv emisija bas sam googlao da visim o kakvom to sranju prica i naleteo sam da su to sve sekte-magija i Bog gde to ide zajedno..?!

  6. Bravo NIKOLA!Jeste sekta,OVI LJUDI STO MU SE KLANJAJU NEMAJU POJMA KOLIKO JE TO VELIKO ZLO I NIKO OD NJIH GA NE POZNAJE LICNO
    TREBA DA SE UKINU SVA TA VRACANJA SA TV -A A AKO NEKO ZELI DA SE KLANJA SATANI NEKA TO BUDE NJEGOVA LICNA ODGOVORNOST..lepo kaze i Biblija-I DOCI CE MNOGI LAZNI PROROCI I PREVARICE MNOGE,a vi se smejte..
    I MILAN ZNA STA JE STRASNI SUD!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.