WordPress 2.3.1

Samo što sam se stabilizovao posle prelaska na WordPress 2.3 i taman kada sam hteo da krenem sa preuređenjem izgleda ovog bloga izašla je nova 2.3.1 verzija WordPress blog platforme koja sadrži uglavnom sigurnosne ispravke (za detalje pogledajte ChangeLog).

Najnovija verzija dostupna je u .tar.gz i .ZIP formatu arhiva a po dobrom starom običaju za posetioce ovog bloga pripremljene su i “lake” arhive koje sadrže samo datoteke izmenjene između dve verzije. “Lake” arhive dostupne su u .tar.gz i .ZIP formatu pa sami odaberite koju ćete koristiti uz obavezno praćenje instrukcija za upgrade.

6 thoughts on “WordPress 2.3.1

  1. Šta ću kad sam rasejan 🙂 Moram priznati da nisam redovan posetilac niti jednog bloga., već u te svrhe zloupotrebljavam Blogodak i čitam samo meni interesantne tekstove, nebitno ko je autor. Zato propuštam puno toga, al’, taki je život 🙂

    Bitno je da sam pre nekoliko verzija baš kod tebe video ovaj diff, ali mi se čini da si pomenuo nekog WP developera, da je to on zapakovao, i paket se skidao sa WP bloga.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.