Tata Nano

Tata motors je konačno predstavio svoj “Narodni auto” – Tata Nano. Sa cenom od $2,500 (1,700 Eura), “ružnjikav do simpatičnosti”, Tata Nano je namenjen pre svega kupcima u Indiji. Nano je “opremljen” motorom zapremine 624 kubna centimetra, pokretan ekvivalentom 33 “konjske snage”, sa četvoro vrata i “siromašnom” instrument tablom jer su svi “suvišni” električni uređaji izbačeni iz vozila. Nano će se u prodaji, u klasičnoj i luksuznoj verziji, naći do kraja godine a planira se i proizvodnja modela sa dizel motorom.

6 thoughts on “Tata Nano

  1. Jel to oni tebi plate 1700 evra da ga vozis? Ako je tako onda je to malo…
    Ne dao Bog da imas neki udes u ovome. Bio bi mleveno meso…

  2. “Tata Motors” tvrdi kako vozilo zadovoljava ekološke i standarde sigurnosti propisane u Indiji te da je u svakom slučaju bolje rešenje od postojećih “krševa” na indijskim putevima.

  3. yugo i zajka kostaju 2 puta vise a nema ne bezbednijeg auta od zastave na svetu.ja ovo cudo kupujem odmah,ovo je za kratke relacije zakon

  4. Pa sad pitanje je kada će Nano stići u Srbiju i koliko će ovde koštati. Znači 1700 Eura plus carina 40%, plus PDV 18% na celu cifru – orijentaciono cena je oko 2800 Eura što jest jeftinije od Yugo modela ali s’ druge strane u Nano ne možeš da ubaciš TNG (premda sa potrošnjom od 5l/100km što bi), a postavlja se i pitanje cena u servisnoj mreži. Opet, kad malo bolje razmislim, dok Nano dođe u Srbiju i Zastava će obustaviti proizvodnju Yuga tako da bi Nano još i mogao da bude dobar izbor za mali gradski auto.

  5. ovo je super mali autombil jedva cekam da dodje ……….
    odmah kupujem 2 automobila ali samo da nestave da kosta 3000 evra nasi kada ti nakarade pdv carinu ………. ma necemo ni da razmisljamo o tome

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.