Pertle

Tokom leta cipele i patike zakopavam u ormar i zamenjujem papučama i bosonogim bazanje po kući i dvorištu. Kad već preostala godišnja doba iziskuju upotrebu obuće sa pertlama nije zgoreg povremeno naučiti i kreativne načine za upotrebu istih. Jan Finegan je pertlama i pertlanju posvetio deo sopstvene prezentacije a poslednji “hit” je članak o 31 načinu pertlanja“od mogućih dve milijarde kombinacija na cipelama/patikama sa dva reda po 6 otvora …”

5 thoughts on “Pertle

  1. Vrlo interesantan Vaš pristup jako dobra stranica pokušaču ako uspem da Pošaljem svoj Katalog jer i ja proizvodim pertle za obuću u svim bojama i dužinama od pšoliestera .Puno pozdrava

  2. Poštujem i Vas i Vaš Pristup Želim Vam puno uspeha i u životu i radu Verovatno se slažete da u današnje vreme imamompotrebe za tim Ja poštujem svakoga ko radi i drugima čini ako bilo što mogu da Vam pomognem rado ću pomoći Pozdrav.

  3. Poštovani Gospodine Veličkoviću Vi ste obećali da ćete mi poslati Vaš Katalog ja sam to ozbiljno svatio I jedva ćekam dato učinite i da evetualno nešto naučim od Vas Jermislim da ste Vi iskusan Čovek i da se niste šalili kada ste to predložili .Puno pozdrava.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.