Velja prašta

Velja Ilić pijandura

Kako javlja B 92 ministar Ilić se sam prijavio da je uticao na tužilaštvo da se povuče optužnica protiv Marka Miloševića. Čak je išao dotle da oštećenog Milovanovića zamoli da oprosti gore pomenutom Miloševiću mlađem, a ne bi li “raznosač gajbica iz Požarevca” konačno mogao da poseti oca u Hagu nakon svih ovih godina. To da mu oprosti O.K. ali treba oprostiti nekom za koga ste do juče tvrdili da Vam je mahao motornom testerom u lice, preteći da ćete završiti u Moravi … hoću reći veliki je to oprost.

S druge strane njegov kolega iz Vlade (Mali Demagog) Mlađan Dinkić je šokiran kako je optužnica uopšte i povučena i kako sam kaže:

Tražićemo da se utvrdi da li je tačno da je republički javni tužilac Slobodan Janković umešan i da je intervenisao u tom slučaju. Ako jeste, G17 plus će pokrenuti inicijativu za njegovu smenu

Ja lično nemam komentar na ovo, jednostavno muka mi je više od licemerja koje izbija iz zgrade u Nemanjinoj. Premda, možda samo jedno pitanjce – hoće li Dinkić sada zatražiti i ostavku ministra Ilića?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.