Tri ti guram, dva ti vadim – čik pogodi šta ti radim!

U Srbiji vreme stoji
Koliko god da je sati na tvom časovniku u Srbiji vreme stoji pa stoji!

Odmah da ti kažem – stvarno mi dođe da pokupim ženu i decu pa da odemo u kakav Sudan, Avganistan, (samo severni) Irak – ma u tri lepe pičke**** materine samo da više ne gledam ovu srbsku stoku koja mi otima glas, uništava život i odlaže budućnost dece – na svakom koraku – kad god mogu a može im se!

Pa jebote kome smetaju Vesna Rakić-Vodinelić, Mirko Đorđević, Teofil Pančić, Peca Luković kao učesnici na promociji jedne benigne radio emisije poput Peščanika dve Svetlane? Kome smeta drugo, suprotno i različito? Alo bre(!) Šumadinci i Šumadinke, koji su, a jesu, kurac ovi ljudi koji sebi daju za pravo da govore u ime svih nas?

Zvali to Veljićizmom, Šešeljizmom il’ fašizmom na isto mu izađe – to je ogledalo Srbije – prosta većina, u svakom smislu! Kicoši, đilkoši, polusvet vladaju (i vladaće Amen!) – rurbanisti u Vladi, strankama i Skupštini, rurbalci na ulicama! Svejedno je – vlast ili opozicija, vernik il’ nevernik, veliki ili mali, debeli il’ mršavi – samo da je Srbin i srbskoga roda. Mnogo me zabole što G17 muku muči s’ istaknutim članom zbog, navodno, nehumanog odnosa prema psima – nek’ psi lutalice glasaju za njih. Dok DS sve svoje potencijale gura u potragu za sigurnim glasovima Predcednika Tadića a Boris Lepi i Naivni brani slobodu govora i dalje (slatko) sede u vlasti s’ Velja dok njegovi po Srbiji zavode teror ustavnosrbske većine koja se s’ lakoćom probija kroz prijateljski nastrojene kordone žandarmerije!

Jer posle Aranđelovca – dva puta Srbine brate – šta je sledeće? Da pustim glasno rani Violent Femmes pa da mi komšiluk provali u kuću, veže za stolicu i natera da slušam Indiru i Seja Kalača – “Kosovo bre visi u vazduhu , srce i duša Svbije, a ti slušaš ove raščupane narkomane, đubre jedno endžioovosko, antisrbski i antiustavno nastrojeno!” Još da mi za kaznu odseku uši, svežu i nakače na motku pa da njima posle u srbsko-kosovskom zanosu vitlaju ulicama “prestonice što negda beše” dok ekstatična masa povicima odobrava i daje nepatvorenu podršku …

E pa ne dam bre! Neću – nisam ni do sada!

2 thoughts on “Tri ti guram, dva ti vadim – čik pogodi šta ti radim!

  1. Pa sta briga Velju za to sta mu rade muski clanovi njegove stranke on je zaduzen da vodi racuna o zenskim clanovima.Tako je i odveo nasu nacelnicu okruga Djericku za savetnika u ministarstvu dao joj stan ali samo za nju jer joj muz i deca sede jos u Boru dok se ne “snadje” a vidim i auto je dobila skodu oktaviju sigurno se dobro snasla ili pokazala.

  2. Pa kad je odvodio “našu načelnicu okruga” što bre braćo Borani ne napraviste neke demonstracije, štrajk glađu, blokadu regionalnog puta … mislim iz moralnih pobuda, da ženi sačuvate porodicu kao osnovnu ćeliju srbskog tradicionalističkog društva!

    Ovako ispada da vam smeta što je žena na Važnom Zadatku Uvođenja Srbije u Evropu dobila stan i auto na korišćenje 😉

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.