Lov u mutnom

Nije da ja volim taj domaći film ali u svakom slučaju ako mora sigurno bih ga pre gledao nego domaći film za svaku “patriotsku” priliku – “Boj na Kosovu”. No tako ne misli uredništvo RTV Pink.

Iako su novinama koje objavljuju TV programe i na svom sajtu najavili film “Lov u mutnom” za 11:00 časova neko se na Pinku, jal samostalno jal sugestivno, dosetio da drugom danu referenduma ne pristaje tako sugestivan naslov filma kao što je “Lov u mutnom”. Na prečac je “doneta odluka” da se umesto ovog emituje “Boj na Kosovu” – film koji se nakon svoje premijere 1989. godine iznova emitovao samo u vreme “najsudbonosnijih” odluka i najtežih “iskušenja” serbskoga naroda. Sad to jeste bilo u Slobino vreme ali eto još jedne potvrde “da se istorija ponavlja” (naročito za loše đake).

Zanima me samo hoće li, i kada, neko od “nadležnih” primetiti da uz kajrone RIK-a sa pozivom da se izađe na referendum stoji i najava za još jedan film sugestivnog naslova “Ukradi i beži” – ovaj bi, u susret zakazanom obraćanju Predsednika Skupštine, mogao da zameni kakav manastirski film poput “Doroteja”!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.