Gde je ovaj čovek?

Zamišljeni Vojislav Koštunica

Ovo je početak nove serije sa temom “Gde je Vojislav Koštunica“. Evo malopre sam se zabrinuo za njega, nema ga nigde još od 4. avgusta kada je dao poslednju izjavu na sajtu svoje stranke. Nakon toga kao da je u zemlju propao! Na B92 spominje se par puta kroz izjave drugih (Svilanovića, DS-a, Borisa Tadićai inih) u vezi sa temama kao što su povlačenje optužnice protiv Marka Miloševića, izgradnja hramova CPC i MPC u Srbiji, plan o decentralizaciji Kosova, susreti u Salcburgu …

Ali Vojislava Voje Koštunice nema nigde, VOJOOOOOOO, o VOJOOOO !!! Javi se jebote propade nam država Zakona i Reda. Sloba samo što nije pustilo, evo šalje nam Miru da sredi kuću, pomaje prašinu, skine paučinu i oživi JUL. Marko već poslao ženu za PIB, sprema novi biznis sa gajbicama. A tebe Vojo ni od korova.

Mislim se nešto, možda su u pravu oni koji kažu da su Voji kao detetu zaboravili da kažu da je umivanje lica legalna procedura za svako jutro. Možda se čoveku nakupilo krmeljaka pa i kad proba da otvori oči pomisli da je još mrak (a ono nije da nije), okrene se na drugu stranu (od mačaka k ženi) i nastavi da spava.

Dajte bre ministri, kofice u šake, batalite provizije i abolicije, pravac na prisilno umivanje Predsednika Vlade …

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.