A što?

Sveže, ovog jutra, pre nego što smo se umili i obukli (što bi vi mladi rekli – pre no što smo pomuzli krave).

Milutin (unjkavo): A što ja moram svaki dan u obdanište?

Tata (kako god): Pa dobro Milutine ne ideš baš svaki dan. Ideš Ponedeljkom, Utorkom, Sredom, Četvrtkom i Petkom, ne idemo Subotom i Nedeljom. Kad još malo porasteš i kreneš u školu ići ćeš Ponedeljkom, Utorkom, Sredom, Četvrtkom i Petkom, ponekad Subotom i nikad Nedeljom. Pa kad još porasteš i kreneš u srednju školu ići ćeš Ponedeljkom, Utorkom, Sredom, Četvrtkom i Petkom, ponekad Subotom i takođe nikad Nedeljom. Onda još porasteš, kreneš na Fakultet, pa ideš na predavanja i vežbe Ponedeljkom, Utorkom, Sredom, Četvrtkom i Petkom, učiš i spremaš ispite Subotom i, uglavnom, Nedeljom. Najgore je Sine posle toga – ako budeš imao sreće da se zaposliš – radićeš i Ponedeljkom, Utorkom, Sredom, Četvrtkom i Petkom, pa i Subotom i Nedeljom

3 thoughts on “A što?

  1. Ima jedna odlična fora ako poraste i osnuje svoju firmu. Dajem ti je besplatno: ni slučajno ne radiš Ponedeljkom.

    Ponedeljkom te svi napadaju, jer su imali vremena da malo razmišljaju preko Vikenda, i onda sve svoje planove kreću da realizuju samo u Ponedeljak. Svi ostali dani su safe.

    Ako preživiš Ponedeljak, cela ti sedmica u blagostanju prođe.

  2. Pa gde ce ti dusa:))) Ostavi ga jos malo u neznanju… A i ne valja da dobija neke ideje pre vremena….da sam ja znala kako to ide kad porastes, nikad ne bih osnovnu skolu zavrsila. N-i-k-a-d!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.